KLAUSEN & BENGTSSON

Klausen & Bengtsson blev stiftet i 2009 under navnet Mindfocus, af Annette som gennem sine mange år som mellemleder, kender rollen og dens udfordringer helt til bunds.
Annette er uddannet indenfor spedition og logistik, og har været logistikchef, med ansvaret for både funktionærer og timelønnede medarbejdere. Hun har en særlig evne til at gennemskue processer og skabe simple løsninger på komplicerede udfordringer.

Hun har efterfølgende uddannet sig til NLP Master Practitioner, og NLP Master Trained Coach, og taget et hav af kurser indenfor forskellige psykologiske retninger, som har sat hende i stand til hurtigt at gennemskue hvilke mentale processer der spænder ben, og hvad der skal til for at komme forbi forhindringerne. Selvom Annette er uddannet coach, og også arbejder med værktøjerne, bruger hun i højere grad vejledning og rådgivning, end decideret coaching, da hun fokuserer på stærke resultater for mellemlederen. De bringes ikke altid frem ved hjælp af rendyrket coaching. Annette bringer også meget gerne sig selv, og sine egne erfaringer, i spil for at skabe gode løsninger.

Når du booker et foredrag eller et kursus hos os, er det vigtigt at du overvejer om vi skal sende Annette Klausen eller Annette Bengtsson. Eller om vi skal gå planken ud og sende både Klausen & Bengtsson?


devil-klausen

Annette Klausen:


Er den benhårde. Hun er intens, direkte og provokerende. Ingen bliver strøget med hårene af Annette Klausen, og hun spotter bullshit øjeblikkeligt. Annette Klausen coacher ikke. Hun siger tingene præcis som hun ser dem.
angel-bengtsson

Annette Bengtsson:


Er den omsorgsfulde. Hun rummer det mellemlederen synes er svært, og coacher mellemlederen til et stærkere fundament. Hun hjælper mellemlederen til at se nye vinkler, mens hun guider nye tanker og adfærd.
ANNETTE KLAUSEN BENGTSON ER OMSORGSFULD PÅ DEN BENHÅRDE MÅDE.

Hos Klausen & Bengtsson kan du desuden møde 2 afgørende personer, som holder styr på alt det Annette ikke selv brænder for at lave.

KONTAKT ANNETTE

Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

[recaptcha]