Benspænd for mellemledere 1


Kom forbi fælden om manglende indflydelse

Indflydelse er et nøgleord for dig som mellemleder. Evnen til at flyde ind og påvirke en given situation, relation eller person er afgørende for at du kan skabe de resultater du er ansat til. Det er bare ikke altid det er så let. Derfor dykker vi på dette kursus ned i alle de hjul du kan skrue på for at øge din indflydelse, ligesom vi tager livtag på de benspænd der forhindrer dig i at have høj indflydelse. Fordi indflydelse kan opleves som noget du tager fra andre, herunder din chef, er det naturligt at frygte at gå efter den. Derfor kommer vi i løbet af dagen til at arbejde med frygten, så vi kan fjerne den og du bedre kan gå direkte efter den indflydelse, som er så afgørende for dig.

Det skal vi arbejde med

 • Push or pull - indflydelsesteori
 • Karisma - vejen til større indflydelse
 • Del din viden - og bliv “the go to person”
 • Kend din plads - undgå at falde din chef i ryggen

  Efter kurset går du hjem med en forståelse af de elementer der skal til for at du indtager dit ledelsesrum og kommer tættere på rollen som strategisk sparringspartner for din chef. Du har desuden bogen "Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand, med dig hjem i tasken.  Adgangskrav

  For at du kan deltage i dette kursus, skal du kunne sige ja til én af de følgende:

 • Jeg har været til foredrag om at lede opad med Annette Klausen Bengtsson
 • Jeg har deltaget 2 dages workshoppen om at lede opad med Annette Klausen Bengtsson
 • Jeg har deltaget i et kursus om at lede opad med Annette Klausen Bengtsson
 • Jeg har læst bogen 'At lede opad - få succes med din chef'.


 • home_interactive_iconbox_2

  Praktiske informationer

  Workshoppen afholdes d. 19 februar 2019, fra 09.00 til 16.00, på Designmejeriet i Skanderborg, som ligger tæt ved motorvej E45 og med gratis parkering lige udenfor døren.

  Investering
  Inklusive fuld forplejning, undervisningsmateriale og bogen "Benspænd for mellemledere, sådan tackler du modstand".

  DKK 2.995,00 plus moms

  Tilmelding
  Send en mail til hello@klausenbengtsson.dk  med dit navn, og navn, adresse og CVR nummer på den virksomhed fakturaen skal udstedes til. Herefter modtager du en faktura, som skal betales senest 8 dage efter modtagelse. Din plads er reserveret så snart vi har registreret din indbetaling. Husk at læse adgangskravet inden tilmelding.

  KONTAKT ANNETTE

  Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

  Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

  [recaptcha]