360 graders ledelse - mellemlederens svære disciplin


Få succes med at lede hele vejen rundt

Som mellemleder sidder du midt i organisationen og kan føle dig klemt fra alle sider. En lus mellem 2 negle, som det lidet flatterende ordsprog siger. Men sådan behøver det ikke at være. Du sidder nemlig i en unik position, hvor dit store overblik og din indsigt kan skabe virkelig værdifulde resultater, når du bruger det til at klæde din organisation på til at træffe bedre beslutninger. Det kan du gøre ved at have styr på disciplinerne ledelse indad, ledelse nedad, ledelse på tværs og ledelse opad og ikke mindst ved at have styr på at balancere de nævnte discipliner. Det vil hjælpe dig til at navigere i krydsfeltet af modsatrettede påvirkninger og stille dig stærkere i din rolle som brobygger mellem de forskellige organisatoriske lag.

Den position skal du bruge og derfor skal du lære hvilke håndtag du skal skrue på. Det lærer du på dette 2-dages kursus, hvor vi dykker ned i følgende områder:

Det skal vi arbejde med

 • Ledelse indad - Få styr på din tilstand. Skab dit ledelsesrum. Bliv skarp på dine beføjelser.
 • Ledelse nedad - Kommunikation. Motivation. Uddelegering. Konflikthåndtering.
 • Ledelse på tværs - Tillid i gruppen. Fokus på tværgående resultater.
 • Ledelse opad - Kom tættere på de strategiske beslutninger. Spil din chef god.

  Efter kurset går du hjem med en forståelse af, og en plan for, hvordan du placerer dig strategisk i din lederrolle og hvordan du kan være en større støtte for din chef og dermed for hele organisationen. Du har desuden bøgerne 'At lede opad - få succes med din chef' og 'Benspænd for mellemledere - Sådan tackler du modstand' med dig hjem i tasken.


 • home_interactive_iconbox_2

  Praktiske informationer

  Kurset afholdes d. 12 - 13 juni 2023 i Skanderborg. Vi stater begge dage kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

  Investering
  Inklusiv fuld forplejning og undervisningsmateriale. Dertil får du bogen 'Benspænd for mellemledere - Sådan tackler du modstand'.

  DKK 7.995,00 plus moms

  Tilmelding
  Send en mail til hello@klausenbengtsson.dk  med dit navn, og navn, adresse og CVR nummer på den virksomhed fakturaen skal udstedes til. Herefter modtager du en faktura, som skal betales senest 8 dage efter modtagelse. Din plads er reserveret så snart vi har registreret din indbetaling.

  KONTAKT ANNETTE

  Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

  Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

  [recaptcha]