At lede opad - få succes med din chef og kom tættere på de strategiske beslutninger


At lede opad - få succes med din chef

Som mellemleder sidder du midt i organisationen og kan føle dig klemt fra alle sider. En lus mellem 2 negle, som det lidet flatterende ordsprog siger. Men sådan behøver det ikke at være. Du sidder nemlig i en unik position, hvor dit store overblik og din indsigt kan skabe virkelig værdifulde resultater, når du bruger det til at klæde din organisation på til at træffe bedre beslutninger. Det kan du gøre ved at lede opad og komme tættere på din chef og de strategiske beslutninger.

Den position skal du bruge og derfor skal du lære hvilke håndtag du skal skrue på. Det lærer du på dette 2-dages kursus, hvor vi dykker ned i følgende områder:

Det skal vi arbejde med

 • Skab dit ledelsesrum - bliv skarp på dine beføjelser
 • Spil din chef god - lær at klæde din chef på
 • Tænk strategisk - kom tættere på de strategiske beslutningsprocesser
 • Styrk relationen - en tillidsfuld relation er afgørende
 • Sæt dig selv i spil - vis hvordan dine kompetencer kan bruges strategisk
 • Benspænd - hvordan kommer du forbi nogle af de benspænd der er på vejen

  Efter kurset går du hjem med en forståelse af, hvordan du placerer dig strategisk i din lederrolle og hvordan du kan være en større støtte for din chef og dermed for hele organisationen. Du har desuden bogen 'At lede opad - få succes med din chef' med dig hjem i tasken.


 • home_interactive_iconbox_2

  Praktiske informationer

  Workshoppen afholdes d. 8 - 9 januar 2019. Begge dage fra 09.00 til 16.00, på Designmejeriet i Skanderborg, som ligger tæt ved motorvej E45 og med gratis parkering lige udenfor døren.

  Investering
  Inklusive fuld forplejning, undervisningsmateriale og bogen 'At lede opad - få succes med din chef'.

  DKK 5.995,00 plus moms

  Tilmelding
  Send en mail til hello@klausenbengtsson.dk  med dit navn, og navn, adresse og CVR nummer på den virksomhed fakturaen skal udstedes til. Herefter modtager du en faktura, som skal betales senest 8 dage efter modtagelse. Din plads er reserveret så snart vi har registreret din indbetaling.

  KONTAKT ANNETTE

  Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

  Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

  [recaptcha]