INDIVIDUEL LEDERTRÆNING

Fordelen ved individuel ledertræning er, at træningen kan målrettes 100% den pågældende mellemleders udfordringer og behov. Da det typisk er meget forskellige problemstillinger i forhold til lederrollen der er i spil, skaber det hurtig og varig forandring at arbejde med lederen alene.

I de individuelle forløb, er der mulighed for feedback til mellemlederens leder, for at sikre at vi er på rette vej. Dog er det vigtigt at alle er enige om at samtalens detaljerede indhold er fortroligt. Det er derfor op til mellemlederen at beslutte, hvad der skal videre til lederen.


home_interactive_iconbox_2

Mellemleder-
coaching

Vi tager udgangspunkt i den enkelte mellemleders primære udfordringer og fjerner de forhindringer der hidtil har spærret for de gode resultater. En samtale varer 60 minutter og vi arbejder på overbevisnings- og værdiniveau, da det er her vi kan skabe de varige forandringer.

Pris 1.800,00 ex. moms.
Download PDF for yderligere detaljer.
home_interactive_iconbox_2

Mellemleder-
coaching

Klippekort af 10 gange
Klippekortet er gyldigt til sidste klip er brugt og det kan bruges til flere mellemledere i virksomheden.


Pris 15.000,00 ex. moms
Download PDF for yderligere detaljer.

home_interactive_iconbox_2

Mellemleder-
mentoring

Klippekort af 10 gange
For den nyudnævnte mellemleder som har brug for at blive klædt på til ledelsesopgaven. Sammen med mellemlederens leder, bliver vi enige om hvilke kompetencer der skal udvikles og gennem 6 samtaler a´60 minutters varighed, bliver den nye mellemleder trænet. Mellem hver samtale er der en telefonisk samtale, så mellemlederen hele tiden har mulighed for sparring og støtte i den første svære periode.

Forløbet var 6 måneder.
Pris 12.000,00 ex. moms
Download PDF for yderligere detaljer.

KONTAKT ANNETTE

Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

[recaptcha]