LÆR AT LEDE OPAD

Din chef skal se godt ud, og det skal du hjælpe med.

De fleste mellemledere kender det, at skulle videregive en beslutning til deres medarbejdere, som er truffet af deres chef, og som de er helt uenig i.

Jo bedre input du kan give din chef, jo bedre beslutninger kan chefen træffe. Og jo mindre er risikoen for at de beslutninger der træffes, skal laves om når du skal til at implementere dem, eller at de skal pressen gennem organisationen, selvom de er behæftet med fejl eller mangler. Og jo bedre du kan klæde din chef på, jo mere værdi kan chefen skabe i organisationen.

Det betyder at du skal fokusere mere opad, end nedad i organisationen, for at skabe større effektivitet.

Da du ikke har, eller skal have, et reelt ledelsesansvar overfor din chef, kan det være en svær disciplin at lede opad. Der er nogle store faldgruber du skal være opmærksom på at undgå, og nogle ting du skal lære før du mestrer disciplinen. Og når du først har lært det, bliver det til stor fordel for både dig selv, din chef og naturligvis hele organisationen.

Mange direktører siger allerede i dag, at “en mellemleder som ikke kan lede opad, ikke skaber værdi”. Derfor skal flere mellemledere lære det.

chef-2

Lær at
lede opad

Et kort intensivt forløb bestående af skriftlig kommunikation om en specifik udfordring, face to face rådgivning og efterfølgende telefonrådgivning, om en helt konkret sag hvor du vil lære at klæde din chef på  

pris 6000,00 kr. plus moms.

Download PDF for yderlige detaljer

KONTAKT ANNETTE

Du har flere muligheder for at komme til at arbejde med os, da vi både tilbyder individuel sparring, udvikling af hele mellemledergrupper og foredrag.

Alt hvad vi laver bliver målrettet specifikt til den enkelte virksomhed.

[recaptcha]